Nieuws
door TechniShow Magazine

AWL-Techniek ontvangt Key Supplier Award van Brose

15 april 2016

AWL-Techniek is recent door Brose uitgeroepen tot de belangrijkste leverancier op het gebied van verbindingstechnieken. De award onderschrijft de goede samenwerking tussen de twee organisaties. AWL heeft de award gekregen omdat zij in staat is Brose te ondersteunen in haar groeiambities. Niet alleen de kwaliteit van de geleverde machines en het hoge innovatieve karakter, maar zeer zeker ook de betrokkenheid van de medewerkers hebben ervoor gezorgd dat AWL zich "key supplier" van Brose mag noemen.

 

"We hebben AWL leren kennen als een zeer competente en professionele organisatie. Ze denken met ons mee en zijn in staat om onze eisen en wensen te vertalen naar betrouwbare en hoogwaardige productieoplossingen", aldus Jens Tramontano, Global Inkoop Brose Seating. Sinds 2009 werken AWL en Brose samen aan diverse projecten binnen de automobielindustrie. Brose heeft wereldwijd meer dan 60 productielocaties op 5 verschillende continenten en er werken meer dan 24.000 medewerkers. AWL heeft in 2013 een vestiging geopend in China, mede ingegeven door de toenemende vraag van haar klanten, waaronder Brose, om aanwezig te zijn daar waar de vraag is.

AWL is uit 250 leveranciers gekozen als ‘key supplier’. Brand van 't Hof, CEO AWL geeft aan, "We waarderen de samenwerking met Brose zeer. Het feit dat we deze award in ontvangst mogen nemen, spreekt een enorm vertrouwen uit in onze organisatie. Daar mogen we trots op zijn. We kijken uit naar de mooie projecten die we samen met Brose nog gaan realiseren in de toekomst.”