Nieuws
door TechniShow Magazine

Chantal Baas verlaat FPT-VIMAG

19 juni 2017

Chantal Baas, directeur FPT-VIMAG, vertrekt bij de brancheorganisatie voor de productietechnologie. Per 1 augustus 2017 zal ze gaan werken bij BioNederland. Baas wordt directeur van de branchevereniging van biologische voedselproducten, -verwerkers en -handelaren.

"Ik heb voorafgaand aan dit besluit een forse afweging gemaakt, maar de uitdaging die voorbij kwam was te mooi om te laten lopen. De biologische voedselindustrie is een snel groeiende sector die een verbindende functie heeft tussen de diverse schakels in de duurzame voedselketen en waar veel verduurzamingsvraagstukken spelen. Deze functie is een combinatie van mijn huidige functie (verenigingsprofessional voor een zeer veelzijdige vereniging) en de sector waar ik daarvoor actief was als beleidscoördinator Verduurzaming Voedsel bij het ministerie van EZ", vertelt Baas.

Tot 1 juli zal Baas zich richten op lopende processen en de overdracht van taken binnen het team van FPT-VIMAG. "Alle processen richting TechniShow 2018 staan op de rails en lopen goed, evenals de vakgroepen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vinden van een opvolger om samen met het bestaande team de leden van FPT-VIMAG van dienst te zijn.", aldus Baas.

Gerelateerd nieuws