TechniShow
door TechniShow Magazine

Gezamenlijke bedrijven Ede en Veenendaal op TechniShow organiseren 'Op de hoogte van efficiëntie'

18 februari 2016

Ook dit jaar slaan de Demoweek bedrijven uit Veenendaal en Ede de handen ineen. Zij organiseren tijdens de TechniShow van 15 maart tot en met 18 maart een rondje langs de Demoweek bedrijven om de bezoekers te informeren over de voordelen van ketensamenwerking in de maakindustrie.

 

Tijdens het bezoek aan deze stands maken geïnteresseerden ook nog kans op het winnen van een mooie Drone, die net als de Demoweekbedrijven zorgt voor een ultiem inzicht. Bemet International, Bendertechniek, Cellro, DMG Mori Benelux, Dymato, Heidenhain Nederland en Mitutoyo BeNeLux zullen de bezoekers informeren over automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek. Alle belangrijke onderdelen die er samen voor zorgen dat een productieproces efficiënt doorlopen kan worden. Kortom: Smart manufacturing.

 

Kennis opdoen op micro-niveau

Groot voordeel voor de bezoekers van deze samenwerking tijdens de TechniShow is dat de bedrijven zich dit jaar op een nog kortere afstand van elkaar bevinden, namelijk in hal 11 en 12 van de Jaarbeurs in Utrecht. In hal 11 bevinden zich Bemet en Cellro waarbij automatisering het hoofdthema is. In dezelfde hal staan HEIDENHAIN en Mitutoyo BeNeLux waar bezoekers terecht kunnen voor informatie over besturings- en meettechniek. Een hal verder, in hal 12, staan de machineleveranciers Bendertechniek, DMG MORI Benelux en Dymato.

 

 

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws