Nieuws
door TechniShow Magazine

Eerste paal geslagen voor nieuw pand van Style CNC Machines

17 april 2019

Alle kinderen van het Style personeel hebben op vrijdag 12 april symbolisch de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand op Haarbrug-Zuid in Bunschoten.

Na een kort woordje van Bastiaan Clement, managing director van Style CNC Machines, mochten de mouwen worden opgestroopt. Zo’n twintig kinderen hadden de eer om aan het touw te trekken om de heistelling in beweging te brengen. In een grote feesttent op de bouwplaats is met ruim 50 personeelsleden en hun familie deze (mijl)paal gevierd. “Ik ben erg blij dat we dit met onze personeelsleden en hun familie hebben kunnen vieren. We hebben ervoor gekozen om de kinderen de eerste paal te laten slaan omdat de bouw van het nieuwe pand er niet alleen komt voor huidige werknemers, maar ook voor de toekomstige generaties”, zegt Bastiaan. “Dit is de eerste stap voor de toekomst van Style CNC Machines.”

Na maanden van voorbereiding wordt de nieuwbouw van het bedrijfspand nu langzaam zichtbaar. Er gaan maar liefst 503 heipalen de grond in. Zeer binnenkort wordt begonnen met het geraamte van het gebouw. Het complete, duurzame bedrijfspand is door Bureau Bos architecten + ingenieurs + adviseurs ontworpen en wordt gebouwd door Koelewijn Bouw, Van Den Hoogen en ITechniek. Naar verwachting is de oplevering medio 2020. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van ruim 6.000 vierkante meter.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws