Nieuws
door TechniShow Magazine

EMO 2017: Van Hoorn Carbide toont nieuwe catalogus

18 september 2017

Trochoïdaal frezen in een 4xD programma, naast het huidige 3xD programma. Standaard voorraadartikelen voor de VHRS-lijn en de mogelijkheid om gereedschappen vanaf 0,05 mm te produceren. Dat zijn een paar van de vernieuwde elementen in de catalogus van Van Hoorn Carbide. De catalogus werd gepresenteerd tijdens de eerste dag van de EMO in Hannover.

 

"De boodschap die we graag uitdragen is dat we de snelste in de markt willen zijn. Onze korte levertijden op specials en 98% van onze producten uit voorraad leverbaar, geven ons een belangrijke voorsprong. Deze voorsprong willen we verder aanvullen met onze technische meerwaarde. We willen de bezoekers dan ook vooral de vraag stellen: hoe doe je het nu en wat zou je graag willen verbeteren?”, zegt Sebastiaan Laumen, verantwoordelijk voor business development bij Van Hoorn Carbide.

Op de EMO toont Van Hoorn Carbide een aantal resultaten van wat er met de gereedschappen te behalen is. "Dat werkt twee kanten op, onze klanten krijgen exposure en wij tonen het eindresultaat. Dat spreekt de gemiddelde bezoeker veel sneller aan dan enkel onze eigen producten. Wij hebben heel bijzondere gereedschappen, maar wat je ermee kunt maken, dat is waar het uiteindelijk om draait", aldus Laumen

Bekijk alle leden