Nieuws
door TechniShow Magazine

Extra 'Automation Team Day' Robojob, Okuma en Sandvik

24 september 2020

Omdat de eerste zogenoemde Automation Team Day – een bijeenkomst met beperkt aantal plaatsen bij RoboJob Technology Center in Lehrensteinsfeld bij Heilbronn – volledig is volgeboekt, komt er een tweede sessie. Dat event, een samenwerking tussen Robojob, Okuma en Sandvik, heeft plaats op 15 oktober 2020.

 

Het nieuwe concept werd door RoboJob, Okuma en ook Sandvik in het leven geroepen nu de beursplanning dit jaar danig overhoop werd gehaald. Sinds het Coronavirus zich begon te verspreiden werden tal van beurzen geannuleerd of verplaatst, en werden bedrijven gedwongen om zich heruit te vinden. Nu de eerste editie van de Automation Team Day al volgeboekt is, lijkt het erop dat men bij RoboJob, Okuma en Sandvik een succesformule gevonden heeft.

“Helemaal onverwacht is het niet,” vertelt ‘Geschäftsführer bij RoboJob GmbH, Jelle De Roovere. “De voorbije maanden hebben we gemerkt dat het aantal aanvragen van klanten flink in de lift zit. Heel wat bedrijven beseffen nu dat een productie zonder automatisering heel wat risico’s inhoudt, en dus is men naarstig op zoek naar oplossingen. Daarom hebben we samen met Okuma en Sandvik het initiatief genomen om de handen in mekaar te slaan en samen iets nieuws neer te zetten.”

Het spreekt voor zich dat er strenge voorzorgsmaatregelen gelden tijdens het evenement. Net daarom werd het aantal plaatsen ook beperkt. “Nu we de limiet bereikt hebben van het aantal inschrijvingen, hebben we besloten om een tweede editie te organiseren. Die volgt exact één week na de eerste editie. Dat geeft ons nog ruimschoots de tijd om lessen te trekken uit de eerste editie en de puntje op de i te zetten voor editie twee, die zal plaatsvinden op donderdag, 15 oktober.”

Vooraf registreren is verplicht. Dat kan op www.robojob.eu.