Nieuws
door TechniShow Magazine

'Gaan met die spaan' trekt veertig bezoekers

5 oktober 2015

Op dinsdag 29 september jl. hebben 3 leveranciers uit de verspanende industrie de handen ineen geslagen om de themamiddag- en avond “Gaan met die spaan!” te organiseren. De kennis van deze 3 leveranciers werd samengebracht in één efficiënte sessie.

Tijdens de themamiddag bracht CAD2M de bezoekers van CAD-tekening via SolidCAM naar een Doosan machine van Dormac CNC Solutions, welke een blok staal verspaande met de GARANT gereedschappen van de Hoffmann Group.

Rond 40 bezoekers per sessie werden gedurende 2 uur voorzien van praktische informatie en tips van deze leveranciers. De live demo werd gegeven op een Doosan VC630, 5-assige simultaan freesbank, aangestuurd met de module I-machining van Cad2M. De freesbank was uitgerust met tools van de Hoffmann group. Na afloop van de demo was er voor de bezoekers nog volop gelegenheid om zich bij de stands van de 3 leveranciers te laten informeren over hetgeen getoond werd.

Al met al een geslaagde en nuttige dag, die zeker herhaald zal worden. De bezoekers hebben de samenwerking tussen de 3 leveranciers als een verrijking ervaren.