Nieuws
door TechniShow Magazine

Hahn+Kolb Benelux wordt dealer Mitutoyo

22 september 2020

Mitutoyo verwelkomt per 1 oktober een nieuwe dealer verwelkomen: Hahn+Kolb Benelux. Dit van oorsprong Duitse bedrijf bedient sinds 2015 de Benelux markt vanuit Almelo.

 

Hahn+Kolb heeft een ruim assortiment met meer dan 150.000 artikelen. Het grootste deel ligt hiervan op voorraad, wat een snelle levering garandeert. Voor algemeen directeur Jeroen Workel voelt het dealership als de juiste stap. “Het was de centrale strategie van de hele organisatie om Mitutoyo actief op te nemen in de catalogus. Mijn persoonlijke en professionele relatie met Mitutoyo gaat bovendien jaren terug. Door dit partnership halen we extra kennis in huis en kunnen we een professioneel verhaal naar de klant brengen.”

Kennis is dan ook een speerpunt van de onderneming. Alle verkoopmedewerkers zijn deze weken op training gegaan. De Education wordt verzorgd door Mitutoyo. Daarnaast kan Hahn+Kolb gebruikmaken van Mitutoyo Benelux' nieuwste M³ Solution Center in Enschede. In deze showroom staan meerdere meetmachines, die aan klanten kunnen worden getoond. Workel: “Het contact met Mitutoyo is heel open. Alle stoplichten staan op groen voor een goede samenwerking.” Hahn+Kolb doet in oktober voor het eerst mee aan de Mitutoyo najaarsactie.