Nieuws
door TechniShow Magazine

Hoffmann Group is 'Hidden Champion 2015'

4 december 2015

De Hoffmann Group is gisteren door nieuwszender n-tv in het Frankfurtse Palmengarten uitgeroepen als ‘Hidden Champion 2015’. Bovendien behaalde het bedrijf voor de sociale betrokkenheid ook in de categorie ‚Maatschappelijke verantwoordelijkheid’ de eerste plaats.

Wat vooral indruk op de jury en tv-directeur Hans Demmel heeft gemaakt is de „duurzame en geloofwaardige sociale betrokkenheid” van de onderneming. "Hoffmann is de nummer 1 in kwaliteitsgereedschappen in Europa, is onafhankelijk en heeft een groeiend export-aandeel”, aldus Demmel. "En toch is het bedrijf nauwelijks bekend bij het grote publiek. Daarom viel de keuze van de jury dit jaar op deze echte ‘Hidden Champion'." Het merk is een extra garantie voor hoge kwaliteit, economisch succes, grote algemene sociale betrokkenheid en niet in de laatste plaats een goed leiderschap“, zo vervolgde de jury.
De onderscheidingen werden in ontvangst genomen door Jutta Wenzl (Hoofd Corporate Human Resources) en Arne Langer (Foundationmanager). Al voor de vijfde keer op rij heeft  n-tv de MKB-awards ‘Hidden Champion’ toegekend. Met de prijs onderscheidt n-tv sinds 2011 ondernemingen uit het MKB, die toonaangevend zijn in hun markt. De prijzen worden toegekend in de categorieën Duurzaamheid, Maatschappelijke verantwoordelijkheid, Merk en Innovatie. Alle inzendingen worden door de economische redactie van n-tv door eigen onderzoek getoetst en gecontroleerd door een deskundige. De jury wordt ondersteund door een groep van gerenommeerde personen (o.a. Prof. Dr. h.c. Roland Berger, Lambertz-eigenaar Dr. Hermann Bühlbecker en RTL-directeur  Anke Schäferkordt).

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws