Productnieuws
door TechniShow Magazine

Koetje HSC Plus levert nieuwe Datron freesmachine

12 januari 2017

Koetje HSC Plus, specialist in opspansystemen, freesgereedschappen en machineconcepten levert de nieuwe Datron Neo. Dit is een allround freesmachine voor kleine aantallen en voor prototyping.

 

De Datron werd onlangs geintroduceerd tijdens de AMB in Hannover. De machine is erg compact (H 188 cm x B 80 cm x D 130 cm, gewicht 700 kg) en is geschikt voor diverse materialen. Volgens de leverancier onderscheidt de Natron Neo zich van andere machines door de zogenoemde plug&play-besturing. Zo zouden zelfs onervaren krachten gemakkelijk de drieassige CNC-machine kunnen bedienen. Het bedrijf vergelijkt de bediening met het swipen bij een smartphone.

“De iconen en de 3D-illustraties van de gebruiksinterface spreken voor zich”, meldt het bedrijf. “Hierdoor vergemakkelijkt de snelle identificatie van de verschillende functies. Dit zorgt voor een positieve gebruikerservaring.” De belangrijkste vooruitgang van de technologie van Detron is de combinatie van een camera in het werkgebied, die wordt bestuurd door een gevoelige multi-touch display.

 

 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden