Nieuws
door TechniShow Magazine

Landré verwerft dealerschap Akyapak plaatwalsen

12 januari 2017

Landré heeft haar leveringsprogramma plaatbewerkingsmachines verder uitgebreid met de AkBend plaatwalsen van Akyapak. Deze Turkse fabrikant ontwikkelt en bouwt een breed programma machines voor het buigen van plaat-, profiel- en buismateriaal.

 

Van eenvoudige asymmetrische conventionele plaatwalsen met 3 rollen tot CNC gestuurde 4 rollen walsen voor complex walswerk. Ook op het gebied van profielwalsen levert Akyapak een breed spectrum van compacte werkplaatsmachines tot machines die profielen in het formaat UNP 1000 kunnen buigen.

De machines van Akyapak zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De AkBend serie plaatwalsen vormen daarmee ook een prima aanvulling op het leveringsprogramma van Landré. Alle door Landré geleverde machines worden door de eigen servicedienst in bedrijf gesteld en onderhouden.

De Akyapak Groep is gevestigd in Bursa, Turkije waar de machinefabrikant beschikt over een 25.000 m² grote hypermoderne fabriek waar 350 medewerkers werken. Door continu te streven naar verbetering is de groep in de ruim 50 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een leidende speler in de markt op het gebied van plaatwalsen en profiel- en buisbuigsystemen. AkBend plaatwalsen zijn reeds geleverd aan bedrijven in de machinebouw, staal-/constructie, automotive en scheepsbouwindustrie met klanten als Mitsubishi, Rolls Royce, Mercedes en Harley Davidson.

 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws