Nieuws
door TechniShow Magazine

Leering Hengelo reinigt biologisch met BioCircle

26 februari 2018

Bij het verwijderen van versmeringen, oliën en vetten kunnen vluchtige dampen ontstaan, vaak veroorzaakt door het gebruik van koudonvetter of remreiniger. De BioCircle die Leering op de TechniShow presenteert is een wastafel voor het manueel reinigen van onderdelen waarbij de versmering, oliën en vetten op een biologische manier worden verwijderd.

Koudonvetter of remreinigers bevatten vluchtige organische stoffen (VOC). Deze stoffen zijn onprettig om mee te werken en voor het afvoeren van deze vloeistoffen en verpakkingen worden er hoge kosten berekend. De BioCircle maakt gebruik van VOC-vrije reinigingsvloeistoffen op waterbasis en natuurlijke micro-organismen. De natuurlijke, biologische reiniging heeft het voordeel dat de natuurlijke micro-organismen de vetten en oliën direct afbreken. Werknemers en het milieu worden niet belast met vluchtige dampen die ontstaan bij oplosmiddelen in koudontvetters. Tevens is de levensduur van de vloeistof aanzienlijk langer met een blijvend hoog reinigingsvermogen.

 

Beursactie

Tijdens de Technishow gelden op de stand van Leering Hengelo een aantal aantrekkelijke beursacties, waaronder de Bio-Circle GT-Compact; Alleen tijdens de beurs wordt een compleet operationeel pakket van een Bio-Circle GT-Compact reinigingstafel met vijf cans reinigingsvloeistof Liquid L aangeboden voor € 999,-.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws