Nieuws
door TechniShow Magazine

Leering Hengelo toont nieuw aanbod op TechniShow

19 februari 2020

Leering gebruikt van 17 t/m 20 maart de TechniShow als platform voor de presentatie van het hele leveringsaanbod. Van verspaning en zaagtechniek tot aan reinigingstechniek en straal- en oppervlaktetechniek, het zal op TechniShow te zien zijn. Onder dat aanbod zitten ook een aantal noviteiten van Diebold en Lang-Techniek.

Met Lang-Techniek introduceert Leering tijdens de TechniShow een volledig nieuwe ontwikkeling voor het spannen van werkstukken. Deze noviteit sluit aan op het reeds bekende vormgesloten-spansysteem Präge-Fix/ MakroGrip. Daarnaast laat Leering de nieuwe generatie US1100-krimpmachines van Diebold zien. De nieuwe generatie heeft optioneel een pyrometer, waarbij direct de temperatuur van de houder gemeten wordt tijdens het volledig automatisch opwarmen.

Op zaaggebied presenteert Leering Hengelo, naast de vertrouwde merken Amada en Karmetal, nu ook de Cosen lintzaagmachines. Zo zal de Cosen C3 en de G320 op de stand te zien zijn. Op het gebied van reiniging presenteert Leering een uitgebreid programma van reinigingsmachines. Variërend van manueel, tot automatisch en ultrasoon. Nieuw zijn de Tierratech ultrasoon installaties die Leering eind 2019 aan het programma heeft toegevoegd.

Behalve in hal 8 staat Leering ook in Hal 11 als exposant op het 3D-demoplein. Daar worden oplossingen gepresenteerd voor het nabewerking van 3D-geprinte producten.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws