Nieuws
door TechniShow Magazine

Nederland Maakt – Hét keten event voor ondernemers in de maakindustrie

3 juli 2019

Nederland Maakt verbindt organisaties en ondernemers (leveranciers, fabrikanten en producenten) uit de Nederlandse maakindustrie. Toekomstbestendigheid, inspiratie en motivatie staan centraal. Deze eerste editie draait het om de volgende thema’s Mens | Data | Technologie.

Tijdens dit event krijg je antwoorden op prangende vragen als: Waar liggen nieuwe kansen? Hoe kom ik tot nieuwe oplossingen? Waar kan, of nee ‘moet’ ik direct mee aan de slag om bij te blijven in deze snel veranderende maatschappij? Hoe kunnen we als ketenpartners daarin samenwerken?

Verrassende sprekers laten je met een nieuwe blik naar je eigen onderneming kijken. Naast motivatie en praktische handvatten biedt Nederland Maakt ruime gelegenheid om je netwerk in de keten te verbreden en te versterken. Kansen op nieuwe business dus!

Klik hier om je in te schrijven voor Nederland Maakt!

Voorlopig programma

13.30 uur Inloop
14.00 uur Aanvang Programma
14.00 uur Plenair programma met verrassende sprekers
15.30 uur Netwerkpauze
16.15 uur Plenair programma
17.30 uur Netwerkborrel
18.30 uur Netwerkdiner met inspirerende key note speaker
20.30 uur Verwacht einde

 

Sponsormogelijkheden en innovatieplein
Voor Nederland Maakt bieden wij verschillende mogelijkheden aan om als organisatie je naam te verbinden aan dit event. Mogelijkheden zijn het opnemen van je logo in diverse communicatiemiddelen tot en met een VIP-arrangement. Bekijk de verschillende sponsormogelijkheden en deelname aan het innovatieplein.

Deelname
Wees er op tijd bij zodat je als ondernemer uit de maakindustrie gegarandeerd toegang hebt tot dit aansprekende event. Klik hier om je in te schrijven voor Nederland Maakt!
Voor leden van FPT-VIMAG bedragen de kosten voor deelname € 219,00 (exclusief  BTW).
Voor niet-leden bedragen de deelnamekosten € 279,00 (exclusief BTW). De kosten zijn inclusief netwerkdiner.

Klik hier om je in te schrijven voor Nederland Maakt!

Nederland Maakt wordt georganiseerd door de verenigingen NEVATFMEFEDET, FPT-VIMAG en VNMI