Nieuws
door TechniShow Magazine

Nieuw bewerkingscentrum op Open Huis Hedelius

26 september 2016

Speciaal voor metaalverwerkende ondernemingen uit Nederland en België organiseert de Duitse machinebouwer Hedelius te Meppen op 12 en 13 oktober a.s. een Open Huis (openingstijden 09.30 - 17.00 uur). Bezoekers krijgen in het 1600 m² grote trainings- en democentrum een uitgebreid programma state-of-the-art machines voorgeschoteld.

 

Een aantal machines, waaronder succesnummers als het T7 'Tiltenta' bewerkingscentrum en de kleinere T6 worden gedemonstreerd. Daarnaast zal dit keer vooral de aandacht uitgaan naar het nieuwe 5-assige bewerkingscentrum Acura. In de fabriekshallen worden rondleidingen verzorgd om de bezoekers een indruk te geven van de het productieproces en de QA-procedures waarmee de Hedelius-machines worden vervaardigd.

 

De Acura 65, het model uit de nieuwe Acura reeks 5-assige bewerkingscentra dat in Meppen wordt gedemonstreerd, wordt door Hedelius omschreven als een compacte oplossing voor precisiebewerking, wanneer een hoge productiviteit voorop staat. De goed (ook met de kraan) toegankelijke machine is uitgerust met een dubbelgelagerde draaizwenktafel, een bewegende kolom en een aan de voorzijde bedienbaar gereedschapmagazijn met standaard 65 posities. Simultaan 5-assig frezen is optioneel. De machine is met name geschikt voor efficiënte, snelle bewerking van complexe producten.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de Nederlandse Hedelius-vertegenwoordiger Promas Machines BV te Maasbree (sales@promascnc.nl of sales@promascnc.be ) . Voor relaties die daar prijs op stellen organiseert Promas vervoer vanuit Maasbree naar Meppen.