Nieuws
door TechniShow Magazine

Open Huis Dormac in teken van automatisering en procesbeheersing

6 november 2018

Dormac CNC Solutions toont op donderdag 22 en vrijdag 23 november a.s. tijdens het jaarlijkse Open Huis een groot aantal productiesystemen, waarmee verspanende bedrijven de productie-efficiëntie vergaand kunnen verhogen.

Automatisering en procesbeheersing vormen daarbij de belangrijkste thema’s die als een rode draad door de verschillende systemen tijdens het Open Huis bij Dormac worden gedemonstreerd.

Naast een groot aantal machines voor draai- en freesbewerkingen toont Dormac CNC Solutions diverse automatiseringsoplossingen gebaseerd op productbelading met cobots, industriële robots en portaallaadsystemen. Bedrijven kunnen daarmee ook de niet-werkbare uren benutten en uiteindelijk hun productierendement fors verhogen. Het succes van automatisering hangt echter sterk samen met de betrouwbaarheid van het proces. Om procesverstoring te voorkomen biedt Dormac effectieve oplossingen met inzet van hogedruksystemen, spanen-, olienevel- en vloeistoffiltratie, koelinstallaties en olieafscheiders. Alle systemen zullen tijdens het Open Huis staan opgesteld.

Aanvullend op de verspanende technologieën toont Dormac 3D metaalprinten, waarvoor een 3D-printsysteem van InssTek staat opgesteld. Deze 3D-metaalprinter is zowel inzetbaar voor het cladden op bestaande werkstukken als het opbouwen van nieuwe werkstukken.

 

Locatie:

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25

1648 HG De Goorn

Openingstijden: 22 en 23 november van 10:00 uur - 21:00

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws