TechniShow
door TechniShow Magazine

Phantom brengt racespanning naar de TechniShow

11 maart 2016

Phantom neemt dit jaar met een stand van liefst 150 m2 deel aan de Technishow 2016. Blikvanger op de stand is de knalrode formule 1 racesimulator, waarin bezoekers hun eigen racetalenten kunnen ontdekken. Deze racesimulator staat symbool voor de locatie waar Phantom dit jaar opnieuw de relatiedag houdt: het racecircuit in Spa-Francorchamps tijdens de Belgische Grand Prix in augustus.

 

Deelnemers aan de 2e Phantom Challenge, die op de Technishow start, maken kans op een uitnodiging voor één van de vier racedagen. De challenge staat dit keer in het teken van draadtappen. Op de Technishow toont Phantom de resultaten van een benchmark tussen meerdere premium gecoate en ongecoate draadtappen.

 

Freesdemonstratie met snel boren

Op het DMG Mori bewerkingscentrum op de stand demonstreren de Phantom freesspecialisten dagelijks hoe je met Phantom freesgereedschappen je grenzen verlegt. Verder geeft Phantom elke dag demonstraties met trochoïdaal frezen, een freesstrategie waarmee in het ruwen veel tijdwinst geboekt kan worden. Ook de nieuwe lijn stiftfrezen wordt live gedemonstreerd. Op de machine wordt verder geboord met een nieuwe VHM boor met 3 snijkanten en 0,3 mm voeding. Boren met een voeding van 0,3 mm is razendsnel. Door de demonstraties op de CNC-machine van DMG Mori krijgen de bezoekers een kijkje in de keuken van het Phantom TTC in Beekbergen. Hier staat een DMG Mori Ecoline machine klaar, niet alleen voor de eigen testen maar ook voor specifieke klantvragen. De Phantom stand op de Technishow wordt bemand door de eigen versapningspecialisten.

 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden