TechniShow
door TechniShow Magazine

Razend snelle Ermak fiberlaser op TechniShow

1 februari 2016

Ermak, fabrikant van plaatbewerkingsmachines, die in de Benelux door Landré uit Vianen wordt vertegenwoordigd, zal tijdens de TechniShow onder andere haar nieuwste GFORCE fiberlaser met servo aandrijving demonstreren.

 

Met hoge snijsnelheden en verplaatssnelheden van 2,5 G behoort de Fibermak Momentum Gen-3 GFORCE van Ermak tot een van de snelste fiberlasers op de markt. De Turkse fabrikant heeft daarvoor de bestaande Fiberlaser uitgerust met GFORCE servo aandrijving waardoor de productiviteit met 15 % verhoogd kan worden.

De Fibermak GFORCE is voorzien van een 2 kW IPG diodelaser, heeft een werktafel van 3.000 x 1.500 mm. De Fibermak, gebouwd voor een lange levensduur met precisie-onderdelen en de stijve constructie, is in staat om continu en nauwkeurig te werken onder de meest zware omstandigheden.

Voor de besturing van de Fibermak vertrouwt Ermak op Beckhoff en zet de fabrikant Alma CADCAM in voor de programmering. Alma is een onafhankelijk en high end CADCAM programmeersysteem, dat ook kokersnijden en 3D buigen voor de kantpers integreert.

 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden