Nieuws
door TechniShow Magazine

RoboJob opent nieuw technologiecentrum in Duitsland

9 december 2019

RoboJob opent volgende maand haar nieuwe vestiging in Duitsland.  Het nieuwe Technologiecentrum opent in januari officieel de deuren. “Sinds 2013 zijn we in Duitsland actief”, vertelt Jelle De Roovere, zaakvoerder van RoboJob Deutschland.  “Door de jaren heen hebben wij hier fantastische relaties en een groot klantenbestand opgebouwd.

“Duitsland is met meer dan 300 installaties veruit onze grootste markt. Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden en daartoe is een logische volgende stap een Duits sales en service center. Met de opening van ons Technologiecentrum is het nu de bedoeling om de volledige ondersteuning van onze klanten in Duitsland van hieruit te doen. Er zullen dan ook nog verschillende Duitse collega’s bijkomen", aldus De Roovere. Het Technologiecentrum is al een maand actief, en biedt behalve 220 m² bureauruimte ook vergaderzalen, een Spare Part Center en een showroom van 650 m².  “Alles wat nodig is om onze klanten en partners hier te ontvangen”, aldus De Roovere.  “We beschikken over een mooie showroom waar we niet enkel demo’s kunnen organiseren, maar ook events en workshops voor en met onze klanten en partners in Duitsland.” Het eerste event staat al gepland voor januari, wanneer RoboJob het gebouw officieel zal inhuldigen.

Het nieuwe Technologiecentrum is gevestigd in Lehrensteinsfeld, op een kleine afstand van Heilbronn en vlak bij Stuttgart. “Dit is één van de belangrijkste regio’s in de Duitse maakindustrie. Heilbronn is niet alleen de snelst groeiende regio in Duitsland, het biedt ook perfecte verbindingswegen naar alle windrichtingen. We zijn dan ook enorm fier met deze belangrijke stap in onze verdere internationale uitbreiding,” besluit De Roovere. 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws