Nieuws
door TechniShow Magazine

Sandvik premium partner van DMG Mori

16 december 2016

Sandvik Coromant is nu ook premium partner van de machinefabrikant DMG Mori. De betrekkingen tussen beide bedrijven worden op wereldschaal uitgebreid. Sandvik en DMG Mori willen met de samenwerking kennis en ervaring combineren.

 

Als DMG Mori premium partner werkt Sandvik Coromant samen met deze machinebouwer aan initiatieven zoals open huis activiteiten, beurzen, technische seminars, samenwerking op de website en voor het DMG Mori Journal. Door deze overeenkomst krijgen gebruikers van DMG Mori-machines met name toegang tot gereedschappen voor draaien, afsteken en groefsteken, draadsnijden, frezen, boren, kotteren en ruimen, alsmede tot de gereedschapssystemen en de uitgebreide kennis, industriële oplossingen en diensten van Sandvik. “Deze overeenkomst bevestigt onze positie als een eersteklas en toekomstgerichte onderneming binnen de branche,” aldus Klas Forsström, Global President van Sandvik Coromant. “Door onze krachten te bundelen met een toonaangevende machinebouwer, bijvoorbeeld bij turnkey projecten, nemen we actief deel aan de vooruitgang van de technologie voor de industrie.”

 

Knowhow

Sandvik zal gebruikers van machines van DMG Mori direct vanaf de aanvang gaan voorzien van een breed scala van producten, diensten en knowhow. Voor elke universele draaibank van de NLX-serie en NT-draai-freescentra in bepaalde landen, komt er een aangepaste startset met gereedschappen en diensten. Een voorbeeld van de geslaagde samenwerking tussen Sandvik en DMG Mori is het recente partnerschap van de twee met Rota Metal, een distributeur in Turkije en zijn klant Polat Makina.

 

 

 

 

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws