Productnieuws
door TechniShow Magazine

Seco introduceert nieuwe ruwfrezen met verwisselbare kop

19 juli 2018

Seco Tools heeft de reeks T4-12 spiraalvertande frezen uitgebreid met vijf nieuwe frezen voor voordelig en veelzijdig ruwen en semi-finiseren.  Met de toevoeging van drie metrische en twee Engelse maten maakt Seco het assortiment tangentiale spiraalvertande frezen met verwisselbare kop en een lange snijkantlengte nog completer, met diameters van 40 mm tot 100 mm.

Deze nieuwe frezen met HSK-100A-achterzijden en met een lange snijkantlengte, speciaal ontworpen voor ruimte -en luchtvaartindustrie, optimaliseren omtrekfreesbewerkingen. Door de verwisselbare uiteinden, maken de frezen maatwerk mogelijk en kan de eerste rij zittingen worden vervangen zonder het hele systeem te vervangen.

De frezen zijn geschikt voor toepassingen in met name 'kleverige' materialen zoals roestvrij staal en hogetemperatuurlegeringen. De hoog-positieve, vrijsnijdende geometrieën en kwaliteiten verbeteren de standtijd en de tangentiaal gemonteerde snijplaten met meerdere snijkanten maken een efficiënte spaanafvoer mogelijk en zorgen voor stabiliteit.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws