Productnieuws
door TechniShow Magazine

Seco Tools breidt assortiment Jetstream Tooling-schachten uit

29 april 2020

Seco Tools heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn Jetstream Tooling Integrated (JETI) technologie met een compleet assortiment schachten voor ISO-draaien. Deze interne koeltechnologie verlengt de standtijd aanzienlijk en verkort de instel- en richttijden dankzij het nieuwe klemontwerp met enkele schroef en de afwezigheid van externe slangen.

Door hogedrukkoelmiddel direct in de snijzone te plaatsen, zorgt JETI-technologie voor een goede spaancontrole en temperatuurregeling. Voor verdere procesoptimalisatie hebben schachten die zijn uitgerust met Jetstream Tooling Duo een tweede koelvloeistofuitlaat vanaf de vrijloopzijde die afhankelijk van de vereisten voor de verwerking van onderdelen kan worden in- of uitgeschakeld. Hierdoor kunnen fabrikanten hogere snijgegevens gebruiken zonder dat dit van invloed is op de veiligheid van de toepassing voor elke ISO-S-, ISO-M- of ISO-P-draaitoepassing.

Het uitgebreide assortiment JETI voor algemene ISO-schachten is voor het eerst geïntroduceerd voor MDT-, X4-, 150.10- en Snap-Tap-schachten en omvat 182 nieuwe producten voor alle inch-, metrische en Seco-Capto-schachten.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws