Nieuws
door TechniShow Magazine

Stefan van Aalst nieuwe sales engineer Yamazaki Mazak

30 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 is Stefan van Aalst de nieuwe Sales Engineer van Yamazaki Mazak Nederland B.V. voor de regio Brabant en Limburg. Hij neemt daarmee de taken over van Gerard Bogaarts, die een nieuwe uitdaging buiten Mazak heeft gevonden.

 

 

Stefan heeft al jarenlang ervaring als ondernemer in de fijnmechanische industrie. Na twee jaar bij Mazak werkzaam te zijn geweest als applicatie-engineer gaat hij een nieuwe uitdaging aan in de verkoop. “Met mijn uitgebreide ervaring en kennis van verspaningsmachines kan ik klanten uitstekend van advies voorzien”, zegt Stefan.

Yamazaki Mazak is leverancier van multitasking machines, CNC-draaimachines, lasermachines, verticale en horizontale bewerkingscentra, fabrieksbeheersoftware en FMS. Yamazaki Mazak Nederland is een onderdeel van Yamazaki Mazak Corporation, opgericht in 1919 in Nagoya ( Japan) en heeft nu wereldwijd meer dan 7200 werknemers. Yamazaki Mazak heeft 10 bestaande fabrieken, waarvan 5 in Japan evenals fabricageprocessen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en China.

 

 

 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws