TechniShow
door TechniShow Magazine

TechniShow 2016 dit weekeinde op RTL

13 mei 2016

In het programma LifestyleXperience van RTL4 speelt TechniShow 2016 een hoofdrol. Aanstaande zaterdag om 14.20 uur toont de landelijke zender een reportage over het succesvolle evenement van april.

 

De uitzending vindt plaats op zaterdag 14 mei om 14.20 uur op RTL 4 en wordt herhaald op zaterdag 21 mei om 15.10 uur op RTL5. De uitzending is nog een week na uitzending terug te kijken via RTLxl.nl, maar zal direct vanaf de volgende dag onbeperkt terug te kijken op: http://www.lifestyleXperience.tv.

Volgens FPT-VIMAG-directeur Chantal Baas is de uitzending een erkenning van het belang van de productietechnologie. “Het is belangrijk dat het Nederlandse publiek te zien krijgt hoe we met ons allen de productietechnologie sterker maken. We zijn een sterke sector en zijn blij dat te kunnen tonen.”

 

Buis

De uitzending is mede tot stand gekomen dankzij onderhandelingen tussen FPT-VIMAG en RTL. Een aantal partijen uit de productietechnologie komt aan bod. Naast FPT-VIMAG passeren Style CNC Machines, PAC, Radan, Lubo International, Trumpf Nederland, Gibac Chemie, DMG MORI, ISD Benelux, RHENUS LUB, Hijsmiddelen.nl, Hermle Nederland en Amada de revue.

Baas van FPT-VIMAG heeft nog wel een waarschuwing voor de fans die klaar zitten aanstaande zaterdag: “Let op. RTL mag de uitzending 10 minuten eerder of later instarten. Om zeker te zijn dat jullie jullie item niet zullen missen adviseer ik jullie tijdig voor de buis te zitten.”