Nieuws
door TechniShow Magazine

TechniShow Innovation Awards zet innovatie in schijnwerpers

23 november 2017

De TechniShow Innovation Awards staat er om bekend dat het nieuwe innovaties ruimschoots onder de aandacht brengt. Bedrijven die een innovatie inzenden en genomineerd worden voor de Awards, kunnen veel belangstelling verwachten in de branche. De inschrijving voor de TechniShow Innovation Awards is inmiddels geopend. TechniShow exposanten kunnen hun innovatieve producten tot en met 8 december inschrijven. Wacht dus niet te lang!

Martijn Jansen, directeur van Romias uit Enter geeft aan erg tevreden te zijn over de hoeveelheid aandacht die hun innovatieve inzending kreeg tijdens deelname aan de TechniShow Award in 2016. "Deelname aan de Technishow Innovatie Award heeft veel voor ons betekend. Romias is een bedrijf dat al twaalf jaar lang automatiseringsoplossingen biedt, maar jammer genoeg nog niet bij iedereen bekend was, hier is wel degelijk verandering in gekomen. Tegenwoordig kennen mensen ons en weten ze ons te vinden als ze een automatiseringsvraagstuk hebben. Wat ook een belangrijk aspect is, is dat het veel vertrouwen wekt bij nieuwe potentiele klanten: Als je genomineerd wordt en vervolgens ook nog wint, dan moet het wel goed zijn.”

 

In de schijnwerpers

Jansen raadt bedrijven dan ook aan om mee te doen met de awards. "Je komt op allerlei manieren in de schijnwerpers wat goed is voor je bedrijf en de mensen die het bedrijf maken. Echter is het wel belangrijk dat je als bedrijf een echte innovatie hebt. Teveel zie ik bedrijven voor de zoveelste keer meedoen met een product dat niet echt bijzonder innovatief is." Romias won in 2016 de platina TechniShow Award met de slimme Romias-MI robotbesturing. De robotbesturing biedt een oplossing bij het oplossen van simpele storingen bij complexe robotcellen. Dit verbetert de effectiviteit van het robotsysteem.

 

Aanmelden voor de Awards kan tot 8 december op de site van TechniShow.