Productnieuws
door TechniShow Magazine

TEVEL introduceert vernieuwde pulsgever C50

21 april 2016

Tevel, partner van Lika Electronic in Nederland, introduceert de vernieuwde pulsgever C50 van Lika Electronic. De vernieuwde Pulsgever C50 heeft een volledig herziene gegoten aluminium behuizing; onder andere voorzien van 4 bevestigingspunten. Deze bieden meer gemak voor montage van speciale flenzen of aangepaste platen. Bovendien is de aandrijfas volledig omsloten door de behuizing, zodat de vernieuwde C50 pulsgever geschikt is voor de meest uiteenlopende applicaties.

 

De vernieuwde pulsgever C50 heeft dezelfde afmetingen als de oude, om uitwisselbaarheid te kunnen waarborgen, en het compacte formaat te behouden. De behuizing heeft een diameter van Ø52 mm.

 

De boring van de doorlopende holle as varieert van Ø6 tot 10 mm, is standaard uitgevoerd met een IP65 afscherming en een bedrijfstemperatuur van -40°C tot + 100°C.

 

De vernieuwde Pulsgever C50 biedt tot 8192 pulsen per omwenteling, en genereert blokgolf signalen (AB0, AB0 inverse) met Universal, Push-Pull of Line Driver uitgangen. De vernieuwde Pulsgever C50 is met name geschikt voor automatische feedback-regelingen (zoals servo-regelingen) en montage in kleine ruimtes.