TechniShow
door TechniShow Magazine

Trainingen Stichting Verspanersforum nu ook in Breda

31 maart 2016

Stichting Verspanersforum breidt haar werkgebied uit naar het zuidwesten van het land, naar de locatie Breda. De stichting hoopt zo ook België te bereiken. De komende maanden staan twee trainingen gepland in Breda.

De trainingen richten zich voornamelijk op het Productief Economisch bewerken volgens de laatste stand van moderne verspaningstechnologie. Vanuit een bepaalde materialenkennis wordt ingegaan op het werkelijke verspaningsproces aan de snijkant. Het effect en combinatie van snijmaterialen en geometriën zal aan de hand van praktische voorbeelden worden belicht. Productiviteit, economie, standtijd en probleemoplossingen, maken deel uit van de training. De juiste gereedschapkeuze in combinatie met de bijbehorende verspaningsparameters worden bepaald aan de hand van een aantal oefeningen.

Doordat de performance binnen de verspaningswereld een steeds belangrijkere rol speelt in de productiekosten, presenteert Stichting Verspanersforum een nieuwe kijk op direct inzetbare en toepasbare kennis binnen de metaalverspanende industrie.Training Productief Economisch Draaien woensdag 25 mei 2016
Training Productief Economisch Frezen donderdag 26 mei 2016

Locatie: van der Valk Hotel Princeville Breda

Inschrijven: www.verspanersforum.nl