Nieuws
door TechniShow Magazine

Vakjury TechniShow Innovation Award bekend

5 december 2017

De vakjury die gaat beoordelen welk bedrijf de TechniShow Innovation Award 2018 wint is bekend. De vakjury zal bestaan uit Gert-Jan Braam (ING), Tom Bouws (Programmabureau Smart Industry), Jeroen ter Steege (Jaarbeurs), Frans van der Brugh (Metaalunie), Kees de Schipper (directeur NEVAT), Eric Weustink (Metaalnieuws) en Tim Wentink (TechniShow Magazine).

De TechniShow Innovation Award is voor bedrijven die deelnemen aan TechniShow 2018 en een vernieuwend of nieuw product of een vernieuwde aanpak wat betreft proces, materialen en/of technieken hebben ontwikkeld. De innovatie moet leiden tot een significante verandering in economische en/of maatschappelijke zin. Aanmelden voor de TechniShow Innovation Awards kan t/m 5 januari.

 

Drie categorieën en publieksprijs

In 2018 zijn de awards onderverdeeld in drie categorieën. In elke categorie wordt een award uitgegeven aan de innovatie die het hoogst scoort op een aantal factoren, waaronder mate van innovatie en maatschappelijke en/of economische toegevoegde waarde. De categorieën zijn volgend jaar: Made in Benelux, Nieuw op de Nederlandse markt en Commerciële innovatie. Daarnaast zal er ook nog een algemene publieksprijs worden uitgereikt. Alle inschrijvingen komen hier automatisch voor in aanmerking. Lees hier meer informatie over de TechniShow Innovation Awards.

Bekijk hieronder ook een video van de jurering tijdens de TechniShow Innovatie Awards 2016.