business intelligence
door TechniShow Magazine

Webinar: 'hoe loods ik mijn bedrijf door de coronacrisis heen?'

8 juni 2020

Hoe loods ik mijn bedrijf door de coronacrisis heen en wat betekent de anderhalve meter economie voor mij? Waarom is de bank kritisch over mijn kredietaanvraag, terwijl ik juist nu behoefte heb aan liquiditeit? Wat kan ik doen om mijn onderneming gezond te houden en wat kan de bank daarin betekenen? En wat zijn ‘in de kern gezonde bedrijven’? Hoe zit het met financiering van kapitaalgoederen, ook op de langere termijn?

 

Allerlei vragen die op dit moment top of mind zijn bij bedrijven. FPT-VIMAG, NEVAT, Brainport Industries en de Nederlandse Vereniging van Banken houden op 17 juni om 16.00 uur een webinar voor bedrijven in de Maakindustrie. We gaan in gesprek over de steunmaatregelen van banken en de impact van de crisis op de maakindustrie.

Na een openingswoord van Chris Buijink (voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken), Edward Voncken (voorzitter Brainport Industries), Corné van Opdorp (voorzitter NEVAT) en André Gaalman (voorzitter FPT-VIMAG) staan de directeuren Industrie van de banken ABN AMRO, Rabobank en ING klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Meldt u aan voor dit webinar en stel nu alvast uw vraag! De vragen die we tot vrijdag 12 juni hebben ontvangen worden in ieder geval meegenomen in het webinar. We zien u graag op 17 juni om 16.00 uur.

 

Het webinar duurt 60 minuten en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Inschrijven via deze link: https://www.brainportindustries.com/nl/berichten/200617-financiering-in-tijden-van-corona