Productnieuws
door TechniShow Magazine

Wila lanceert tool voor online gereedschapsadvies

23 februari 2017

Enkele maanden na de lancering van Wila's Webshop, lanceert Wila de Tool Advisor: Deze engineeringstool stelt de gebruiker in staat online te bepalen welk kantpersgereedschap het meest optimaal geschikt is voor een specifiek buigvraagstuk. 

De Tool Advisor is voor het eerst geïntroduceerd tijdens de EuroBlech en Fabtech en is nu beschikbaar in de Wila Webshop. Om een zo optimaal advies te genereren, biedt de Tool Advisor de gebruiker de mogelijkheid aanvullende gegevens in te voeren. Gegevens als type kantpers, type kantpersgereedschap alsmede soort en dikte van het te buigen materiaal. Bovendien kan de gebruiker een tweedimensionale schets maken van zijn plaatproduct. Op basis van al deze gegevens komt de Wila Tool Advisor tot een passend advies. Daarbij wordt eerst vastgesteld of een gereedschap uit het bestaande Wila New Standard Premium assortiment matcht met het buisvraagstuk. Zo mogelijk worden zelfs verschillende gereedschapssuggesties gedaan. Waarbij zaken als prijs, belastbaarheid en algemene inzetbaarheid nader worden gepreciseerd.


Specials

Indien het gewenste gereedschap niet beschikbaar is als standaard oplossing, is het mogelijk een speciaal gereedschap te ontwerpen en is er tevens de mogelijkheid de special te bestellen via de webshop. Prijs en levertijd worden voor de speciale gereedschappen direct getoond.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden