Nieuws
door TechniShow Magazine

WILA lanceert webshop voor gereedschappen

2 juni 2016

WILA heeft een webshop voor gereedschappen gelanceerd. In deze webshop is een uitgebreid overzicht te vinden van standaard boven- en ondergereedschappen.

In de webshop kunnen offertes direct worden opgevraagd, marktprijzen en levertijden worden weergegeven en bestellingen geplaatst. Tevens is er een veelvoud aan relevante productinformatie in de webshop te vinden over opspan- en bombeersystemen, maar ook over accessoires. Er zullen regelmatig updates plaatsvinden van nieuwe relevante productinformatie.

 

Samenwerking met Service Partners

Om een offerte op te vragen of een bestelling te plaatsen, dient de klant zich eenmalig te registeren in de webshop. Tijdens registratie worden de door WILA geselecteerde 'Authorized Service Partners' weergegeven. WILA hecht veel waarde aan de samenwerking met deze lokale service partners om de eindklant de best mogelijke support te kunnen geven. Zo is er altijd een direct aanspreekpunt in eigen omgeving, terwijl de bestelling eenvoudig online kan worden geplaatst. Levering van producten alsmede facturatie worden rechtstreeks door WILA afgehandeld. “Deze online mogelijkheden en de samenwerking met onze Authorized Service Partners zorgen ervoor dat de responstijd wordt bekort en de logistieke afhandeling versneld, terwijl de vertrouwde relatie blijft bestaan”, aldus WILA.

Nadat de registratie is afgerond is er de mogelijkheid direct offertes op te vragen, levertijden te raadplegen en orders te plaatsen. Bij het plaatsen van de order selecteert de eindklant de definitieve Authorized Service Partner.

In een groot aantal landen zijn er al Authorized Service Partners beschikbaar. Deze groep Partners wordt in de loop van de tijd mondiaal uitgebreid. In landen waar WILA momenteel nog niet actief is, of onvoldoende marktdekking heeft, heeft de eindgebruiker de mogelijkheid om een Authorized Service Partner aan te dragen. Deze partners zullen door WILA worden getoetst.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden