Nieuws
door TechniShow Magazine

Wiltec steunt als founder regionaal initiatief AANtWERK

13 januari 2016

AANtWERK is een initiatief van IBN, Weener XL, WSD en is ontstaan vanuit de behoefte om elkaar en anderen te inspireren en informeren over de ‘P’ van People in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Met AANtWERK willen de drie organisaties onder het motto ‘we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan. Wiltec is één van de 25 werkgevers die zich committeert aan dit platform en founder is geworden. De reden: Wiltec wil nog meer aandacht besteden aan MVO én wil als werkgever haar verantwoordelijkheid nemen in de regio op dit gebied. Sterker nog; Wiltec wil hierin vooroplopen.

Wiltec deed al veel op het gebied van MVO en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit initiatief sluit dan ook perfect aan op de maatschappelijke doelen van het Udense bedrijf. Ondanks dat de klantenkring tot ver buiten de regio en zelfs buiten Nederland reikt, werkt Wiltec graag samen met bedrijven in de regio. Bovendien komen veel medewerkers er vandaan. Ook daarom neemt Wiltec graag haar verantwoordelijkheid omtrent dit vraagstuk en ondersteunt zij maar al te graag dit waardevolle initiatief van de drie kartrekkers. Meer informatie: www.aantwerk.nu.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden