TechniShow | Beurs

FPT-VIMAG is trotse  eigenaar van TechniShow. TechniShow is het grootste evenement in de Benelux op het gebied van productietechnologie. Deze vakbeurs is dé plek waar haar leden en sectorgenoten tweejaarlijks hun productietechnologie tonen. TechniShow is voor de exposanten belangrijk als netwerkplatform en voor het tonen van de laatste technologische ontwikkelingen. In 2016 vierde TechniShow haar 65-jarig bestaan.

TechniShow 2018

De volgende TechniShow vindt plaats van 20 tot en met 23 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt hier innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.

Terugblik TechniShow 2016

TechniShow vond plaats van 15 tot en met 18 maart 2016. De geluiden op de beurs waren zeer positief. Exposanten en bezoekers – met zo’n 43.000 10% meer dan bij de vorige editie in 2014 – waren enthousiast en spraken zich daar ook over uit. De eerste nog voorlopige cijfers onderschrijven deze positieve tendens. Deze editie waren er niet alleen meer bezoekers, maar ook meer exposanten en meer verkochte vierkante meters dan bij voorgaande edities. Opvallend was het groeiende aantal buitenlandse exposanten op deze grootste industriebeurs van de Benelux.