• Robotics
  • Verspanende techniek
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking

A & A techniek B.V.

Company Header Circles

A & A techniek BV

A&A techniek uw leverancier als het snel geleverd moet worden

Op 13 maart 1990 werd A & A techniek opgericht. Aanvankelijk als eenmanszaak met slechts drie toen nog onbekende vertegenwoordigingen op het gebied van hoogtoerige motoren, aluminium profielen en componenten voor de productie mechanisatie, groeide het bedrijf al snel uit tot een handelsonderneming met thans meer dan twintig vertegenwoordigingen en een eigen productie van speciaalmachines.

Nu, vele jaren later, telt A & A techniek BV inmiddels zes medewerkers. Ook op het gebied van de productie mechanisatie is A & A techniek inmiddels een bekende leverancier. In samenwerking met productiebedrijven of machinefabrieken worden speciale machines of delen van machines ontwikkeld en geproduceerd voor de automatische aanvoer en montage van kleine tot middelgrote onderdelen. Deze machines worden desgewenst inclusief besturing en met CE-keurmerk afgeleverd. Maar ook transportbanden en rollenbanen op maat, machineframes van aluminium of complete omkastingen voor machines levert A & A techniek bedrijfsklaar.

Het is deze combinatie tussen importeursschap en fabrikant die A & A techniek de dynamiek en kracht heeft gegeven om, vanuit het niets, zó snel te groeien tot het bedrijf van naam wat het nu is.