ABI

Company Header Circles

ABI

De Almelose Borstelindustrie is een begrip op het gebied van technische borstels.

Sinds de oprichting in 1910 heeft de ABI zich al 3 generaties lang ontwikkeld tot een totaal leverancier van borstels. Op dit moment is de vierde generatie zich al aan het inwerken. Sinds 2017 is de ABI ISO 9001-gecertificeerd, iets waar we trots op zijn!

ABI is een begrip op het gebied van technische borstels, die hun weg vinden naar klanten over de hele wereld. ABI levert borstels voor alle takken van de industrie.

De indrukwekkende ervaring staat garant voor een constant hoog kwaliteitsniveau en een lange levensduur, die kenmerkend is voor alle borstels uit het enorme assortiment van de ABI.

Onze producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en door onze technische knowhow leveren wij U de optimale borstel die u nodig heeft voor uw toepassing.

Mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, waardoor het praktisch onmogelijk is om iedere borstelvariant te laten zien.

Onze service houdt niet op bij het produceren en verkopen, maar indien gewenst maken wij met u een afspraak om tot een gewenste borstelkeuze te komen.

Mocht u nog verdere informatie willen, dan staat ons verkoop team U graag te woord, ook een bezoek brengen aan onze showroom is mogelijk.