Innovatie
door ACE Stoßdämpfer GmbH

Newtonline gasveren. De nieuwe norm.

11 maart 2016

NEWTONLINE: Compleet nieuwe serie industriële Gasveren op de markt

Het totaal aan vernieuwingen biedt een fascinerend geheel: het is ACE namelijk gelukt in de nieuwe generatie industriële gasveren, genaamd NEWTONLINE, in één keer, meerdere belangrijke innovaties te integreren. 

Vanaf nu staan daarmee voor de gebruikers hoogst interessante, technisch baanbrekende machineelementen ter beschikking. Een revolutie ten opzichte van de eigen voorgangerserie van ACE en andere gewone gasveren.
Met deze nieuwe gasveren is het niet alleen technisch gezien mogelijk om o.a. het heffen en neerlaten van massa’s op een slimme manier
gemakkelijker te maken. De nieuwe serie onderscheidt zich ook door een groot aantal voordelen, die het gebruik verbeteren en de levensduur verlengen.

De innovatieve industriële gasveren van de nieuwe NEWTONLINE van ACE vallen op door hun markante groeven en grafietgrijze UV-lak.
De ontwerpers zijn erin geslaagd, vijf belangrijke vernieuwingen in het binnenwerk van de NEWTONLINE te realiseren. Deze vernieuwingen maken, in combinatie met de afgedichte vetkamer, die ook bij hun voorgangers al werd gebruikt, de NEWTONLINE tot een ware high end oplossing. Leverbaar in de cilindermaten 15 tot 40 mm verheft ACE met hun recente introductie in de markt deze gasveren tot de standaard. Ook de prijs-prestatieverhouding maakt de nieuwe producten hoogst interessant.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden