• Ondersteunende technieken en overige
FPT-VIMAG lid

Ad. A. KLEIN Transporttechniek b.v.

Company Header Circles

Al 100 jaar specialist in kranen, takels en alles voor boven en onder de haak.

Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. is opgericht in 1909 en van oudsher een Nederlands familiebedrijf met al 100 jaar ervaring als importeur en leverancier van kranen, takels en hijsgereedschappen.

 

Wij hebben een bepalende marktpositie die mede te danken is aan een breed assortiment aan hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. Enkele voorbeelden van fabrikaten die wij vertegenwoordigen zijn SWF, HITACHI, SVERO, MOBILIS, LIFTIKUS en HETRONIC.

Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V heeft een leveringsprogramma dat uiteenloopt van kolom- en wandzwenkkranen, portaalkranen, bovenloopkranen, profielsystemen, kettingtakels, loopkatten, platen- en balkenklemmen, hijsbanden, weeghaken, hefmagneten, kettingwerk, palletvorken, traversen, stroomtoevoersystemen tot radiografische besturingen.

Onze kracht ligt echter niet alleen de breedte en diepte van ons assortiment, maar ook in ons professionele advies en het realiseren van oplossingen gericht op functionaliteit, veiligheid en efficiency.

De combinatie van techniek, ervaring en service zorgen ervoor dat Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. een betrouwbare partner is. Wij verzorgen de complete engineering, productie, levering, montage, het onderhoud en het keuren van kraansystemen en hijswerktuigen. Daarbij verzorgen wij ook modificatie, verplaatsing en uitbreiding.