Alfa-TEC vof

Company Header Circles

Alfa-TEC vof

Even voorstellen

Alfa-TEC is opgericht in 2006 door Marcel Palsenbarg en Jonnie Steenbreker. Samen beschikken wij over meer dan 50 jaar werk- en verkoopervaring in de verspanende industrie. Deze achtergrond zien wij als een sterke basis voor het adviseren van onze klanten. De keuze van ons aanbod snij- gereedschappen is dan ook enkel en alleen gebaseerd op kennis en ervaring uit de markt. Wij hebben letterlijk de “tools” om u te adviseren en te ondersteunen met als enige doelstelling uw productieprocessen verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Omdat wij weten waarover we praten, kunnen wij snel en accuraat inspelen op uw wensen zodat onnodige, dure tijd niet verloren gaat.

Alfa-TEC heeft zich gespecialiseerd in het leveren van speciale gereedschappen. Deze gereedschappen worden vervaardigd met de hoogst mogelijke precisie. De gereedschappen worden op klant specificatie, of samen met onze klanten ontworpen en geproduceerd.

Onze passie voor techniek gaat verder dan dit. Klantrelatie en het verzorgen van trainingen samen met een goede after-sales zijn voor ons een begrip!

De “Simply Coloured” wisselplaten van ZCC-CT, biedt u een aantal voordelen. De wisselplaten worden voorzien van een kleurcodering. Hierdoor ontstaat een goede herkenbaarheid van de keuze van het hardmetaal en inzetgebied. Een kleurring in de kern van de wisselplaat, geeft het inzetgebied aan (staal ,rvs, gietijzer). De tweede kleurcodering is aangebracht op de snijkant van de wisselplaat en geeft de hardmetaal kwaliteit aan. De simpele en snelle selectie van de juiste wisselplaat maximaliseert uw productie,  steltijden en wisselplaatbreuk. Vaak worden niet versleten snijkanten gewisseld. Met “Simply Couloured” kunt u uw verbruik reduceren tot 30%. Meer informatie vindt u op www.alfa-tec.nl