FPT-VIMAG lid

ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

Company Header Circles

Meer dan perslucht alleen!

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. levert een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing behelst analyse, advies, planning, uitvoering en nazorg. Onder nazorg vallen zaken die te maken hebben met service en onderhoud, maar ook het blijven adviseren over wijzigingen en regelgeving omtrent persluchtinstallaties.

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden in servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit. Een keuze voor ALUP GrassAir staat gelijk aan ‘Méér dan perslucht alleen!’. Vanuit de vestiging in Oss worden alle activiteiten aangestuurd en gecoördineerd: advies, verkoop, voorraadbeheer, project- en serviceplanning, engineering en 24-uurs servicedienst.

ALUP GrassAir levert een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing behelst analyse, advies, planning, uitvoering en nazorg. Onder nazorg vallen zaken die te maken hebben met service en onderhoud, maar ook het blijven adviseren over wijzigingen en regelgeving betreffende persluchtinstallaties. 

In de oplossing wordt altijd gelet op meer dan perslucht hebben alleen. Er wordt ook meegedacht met de klant over energiebesparing, warmteterugwinning, return on investment (ROI) en Total Cost of Ownership (TCO).