Ambrell B.V.

Company Header Circles

Ambrell B.V.

Ontdek de voordelen van inductieverwarming!

Ambrell heeft meer dan 30 jaar expertise op het gebied van inductieverwarming. Onze ervaring is gebaseerd op de expertise van Ameritherm Inc. in de Verenigde Staten en Cheltenham Induction Heating Ltd. in Groot-Brittannië. Inductieverwarming is gebaseerd op maatwerk en daar hebben wij verstand van! Onze installaties, opgesteld in meer dan 30 landen, worden ondersteund door ons netwerk van toegewijde deskundigen, altijd bij u in de buurt.

Onze productlijnen - EASYHEAT en EKOHEAT worden ontwikkeld in Scottsville, NY met behulp van de nieuwste technologie. Hoge kwaliteit is een kenmerk van Ambrell bevestigd met een ISO9001:2008 certificering. Vanuit onze vestiging in Hengelo ondersteunen we onze Europese klanten op het gebied van verwarmingsprocessen. We staan voor u klaar en laten graag zien hoe u tijd, geld en energie kunt besparen met inductieverwarming met behulp van gratis applicatie testen.

Ambrell geeft innovatie een hoge prioriteit. Om innovatief te blijven, investeren wij 10% van onze omzet in het uitvinden van nieuwe technologieën, zodat wij u steeds beter van dienst kunnen zijn. Ambrell houdt meer dan dan 20 technologische patenten en blijft u graag ondersteunen.

 

Contact:

Ambrell Induction Heating Solutions

Holtersweg 1

7558ZA Hengelo

Tel. +31 880 150 100

E-mail: saleseu@ambrell.com

https://youtu.be/K4ZbN8Jwfgs

Delivering the best customer experience is our way of doing business, project after project.

Tony Mazzullo
President and CEO