• Productie automatisering
  • 3D-Printing/Additive manufacturing

Autodesk BV

Company Header Circles

Autodesk

Autodesk is een marktleider in 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware. Onze softwarepakketten voor productontwerp, waaronder Autodesk AutoCAD en Autodesk Inventor, zijn reeds jaren dé referentie in de wereldwijde maakindustrie.

Fabrikanten hebben in de steeds competitievere markten van vandaag nood aan meer dan mooie ‘buzzwords’. U heeft ontwerpsoftware nodig om producten op maat te maken, een  datamanagement-oplossing om uw investeringen optimaal te laten renderen, en industriespecifieke oplossingen die tegemoet komen aan uw unieke zakelijke uitdagingen.

Autodesk is het enige bedrijf dat u kan helpen om uw ontwerpgegevens doorheen het hele productieproces te creëren, beheren en delen, uw producten sneller én met een betere kwaliteit op de markt te brengen, en een volledige totaaloplossing te bieden.

"Autodesk Inventor heeft ons geholpen om de Minimaster 630 te bouwen. Het gaf ons de mogelijkheid om elk detail van het ontwerp te verifiëren op de computer en meer clashdetecties dan ooit te maken."

Johannes Nilsson
Product Manager, Vimek