• Meettechniek & vision
  • Productie automatisering
  • Kennisoverdracht en dienstverlening
FPT-VIMAG lid

Axians

Company Header Circles

Axians

Product- en procesinnovatie staan hoog op de agenda bij bedrijven in de maakindustrie. De ICT-oplossingen van Axians dragen bij aan verbetering van de productiviteit, versnelling van productie en verhoging van de servicegraad naar klanten. Hoe? Door op een slimme manier gebruik te maken van hedendaagse technologie, zoals een geïntegreerd ERP/MES platform, het omzetten van data naar bruikbare informatie en het op afstand kunnen ondersteunen van klanten.

Axians helpt industriële spelers en producenten bij het aangaan van hun uitdagingen. Gebaseerd op marktinzichten en praktijkervaring anticipeert Axians met nieuwe ideeën om meer te digitaliseren bij bedrijven in de maakindustrie. We integreren ICT-oplossingen in productiefaciliteiten en kunnen door bewezen effectieve methodes sterke partnerships opbouwen.

Door onze brede dienstverlening op vele locaties bezitten we zeer uitgebreide industriële expertise, expertise die groei stimuleert. Die bereiken we met flexibele en schaalbare oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten.