FPT-VIMAG lid

BEKO Technologies BV

Company Header Circles

Zuiverheid. Zekerheid. Veiligheid.

BEKO TECHNOLOGIES voorziet elk bedrijf van elke industrie van droge, schone perslucht met het oog op kwaliteit, bedrijfszekerheid en energiebesparing.

 

 

Verlaag energieverbruik en verhoog de kwaliteit van uw perslucht. Bescherm uw proces en uw product. Zorg voor de juiste persluchtbehandeling. BEKO TECHNOLOGIES heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van persluchtconditionering.

Onze core compentences zijn:

  • Condensaattechniek - condenaataftappen zonder persluchtverlies, olie-waterscheiders en emulsiescheiders voor het scheiden van olie en water in condenaat volgens de gelende milieunormen.
  • Persluchtfiltratie - van coalescing filters tot stoffilters tot stoom- en sterielfilters. Voor elke filtratieprobleem hebben wij de oplossing.
  • Persluchtdroging - koeldrogers, membraandrogers, adsorptiedrogers, HOC-drogers. Droge lucht tot een drukdauwpunt tot -80°C.
  • Meet- en regeltechniek. 24/7 de kwaliteit bewaken voor een veilig proces. Alle data wordt geregistreerd en kan te allen tijde opgevraagd worden in de vorm van overzichten of grafieken.
  • Procestechniek. Olievrij, bacterievrij, schone, droge perslucht. Voor een veilig proces. Gecertificeerd volgens TÜV Nord en GfPS.