• Oppervlaktetechnologie

Belmeko BVBA

Company Header Circles

Belmeko BVBA

Belmeko is de specialist in lakinstallaties.

Belmeko is fabrikant van poederlak- en natlakinstallaties, natlak spuitcabines, poedercabines, spuitwanden, industriële ovens, sproeitunnel, dompelbaden en totaaloplossingen op maat.

Belmeko voert alles uit van A tot Z in eigen beheer: ontwerp, fabricatie, montage en service na verkoop.

Belmeko is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist in lakinstallaties. Belmeko is fabrikant van spuitcabines, droogcabines, industriële ovens, sproeitunnels, dompelbaden en totaaloplossingen op maat; dit voor zowel poederlak als natlak. Als familiebedrijf is Belmeko gevestigd nabij Brugge (België) waar het een ultra-moderne productieatelier heeft. Zo is zij ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van lakinstallaties.

Belmeko biedt u een antwoord van A tot Z

  • Een innoverend, compleet ontwerp en realisatie van een installatie volgens uw behoeftes en wensen
  • Eigen fabricatie en maatwerk, d.w.z. meer flexilibiteit, korte leveringstermijn, vakkennis, optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Montage en opstart met een kwaliteitsgarantie door onze monteurs
  • De zekerheid van een snelle en efficiënte technische service na verkoop

Maatwerk

Elk project wordt op maat uitgewerkt in overleg met U in functie van Uw beschikbare ruimte, gewenste workflow, product, volume output, budget,...Belmeko dankt haar succes door steeds naar haar klanten te luisteren en dus U een oplossing aan te bieden van wat U exact nodig heeft.

Kwaliteit gegarandeerd

Door de 30 jaar ervaring heeft Belmeko goede kennis van de noden en wensen in elke sector. Met haar ultramoderne en efficiënte productiehal, ingenieurs, capabele monteurs en techniekers, kan Belmeko U een kwalitatieve oplossing bieden.

Tevreden klanten

Belmeko streeft ernaar dat elke klant een tevreden klant is, want uiteindelijk bent U "getrouwd voor de volgende 20 à 30 jaar met Uw nieuwe installatie". Hierdoor streeft Belmeko niet enkel naar een kwalitatieve en moderne lakinstallatie, maar ook naar een uitstekende en snelle service na verkoop waardoor U kan rekenen op een continue, kwalitatieve en economische productie.

Innovatieve oplossingen

Innovatie is een belangrijk aandachtspunt van Belmeko. Voor elke klant en dus ook voor U wordt er een oplossing gezocht met een groot economisch rendement. Een bewijs hiervan zijn de verschillende innovatieprijzen die zij hieromtrent reeds gewonnen heeft.

https://youtu.be/CBvNV4VoQao