• Productie automatisering
FPT-VIMAG lid

Bemet International B.V.

Company Header Circles

Productieautomatisering

Bemet International levert sinds 1990 ERP, CAD/CAM en APM software voor de maakindustrie. Bemet is beslist geen dozenschuiver die alleen software aflevert. We verzorgen de volledige implementatie van procesanalyse tot en met training.

Typen uw mensen zaken over? Doen ze dubbel werk? Vergroot u daarmee de kans op fouten? U bent er zelf nog niet helemaal uit, maar u denkt dat het beter kan? 

Onze Business Consultants kunnen u helpen meer inzicht te krijgen in uw eigen organisatie. Op basis van een proces-scan kunnen zij u een duidelijk beeld geven van de verbeterpunten en hoe u op relatief eenvoudige wijze uw processen zou kunnen verbeteren. Meer en beter produceren met hetzelfde team mensen. Dat leidt al gauw tot aanzienlijke besparingen in tijd en geld. En in een verhoging van uw leverbetrouwbaarheid.

En wie wil dat nou niet?

U bent bij ons op het juiste adres om uw bedrijfsproces van A tot Z te automatiseren: van de administratie en werkvoorbereiding tot de werkplaats. Voor elke stap bieden wij een softwareoplossing en leggen wij de verbinding tussen uw processen.

We ontwikkelen zelf het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne en de APM+ werkplaatsautomatiseringssoftware. Daarnaast vertegenwoordigen we in Nederland het CAD/CAM-systeem van TopSolid. Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen en praktijkgerichte aanpak zijn we in staat om u te helpen uw concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren.

Onze missie? Zorgen dat u uw doelen behaalt. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit ruim 1.000 tevreden klanten in binnen- en buitenland. Zij hebben hun concurrentiepositie verbeterd met bijvoorbeeld gemiddeld 30% efficiëntieverbetering, nieuwe en/of complexere producten of meer spiluren.