Nieuws
door Bemet International B.V.

Leerzame dag in ongedwongen sfeer: Bemet Business Event

26 januari 2018

Op dinsdag 21 november organiseerde de softwareleverancier voor de maakindustrie Bemet International voor het eerst in haar geschiedenis het Bemet Business Event: de vertrouwde Gebruikersdag, maar dan in een nieuw jasje. Met een rijkelijk gevuld programma van kennis-sessies op proces- of productniveau werd het een leerzame dag in een ongedwongen sfeer voor management, gebruikers en specialisten.

Uit de evaluatie bleek dat bezoekers het evenement waarderen omdat het de mogelijkheid biedt om met medewerkers van Bemet, partners en relaties van gedachten te wisselen en niet zozeer direct in relatie tot een product en/of dienst. Ook de kennis-sessies over proces-gerelateerde onderwerpen en over Bemet-oplossingen vielen in de smaak. Bovendien waren de bezoekers aangenaam verrast door de kortingsacties om voordelig te kunnen proeven van deze oplossingen. 

Informatieplein
De hele dag was het Informatieplein waar partners en Bemet collega's klaar stonden om vragen te beantwoorden, drukbezocht. Vooral de positieve, heldere uitleg en losse sfeer tijdens het Bemet Business Event werd als erg prettig ervaren, aldus bezoekers. 

Wij hopen dat u veel heeft opgestoken, nieuwe contacten heeft kunnen leggen en dat u heeft kunnen bijpraten met uw Bemet contactpersonen.

Bedankt voor uw komst en graag tot de volgende keer!

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden