• Verspanende techniek
  • 3D-Printing/Additive manufacturing
FPT-VIMAG lid

Bendertechniek BV

Company Header Circles

Leverancier van metaalbewerkingsmachines

Bendertechniek is sinds 1966 succesvol actief als leverancier van machines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie in Nederland en sinds 2002 ook in België.

 


 

Vanuit het centraal gelegen Veenendaal levert Bendertechniek nieuwe machines in Nederland. Met een servicedienst van bijna 30 mensen wordt dagelijks het machinepark van onze klanten geserviced.
 


 


 

Dit succes is mede te danken aan onze grote servicedienst, die met vele jaren ervaring garant staat voor het installeren, servicen en onderhouden van de door ons geleverde machines. Dit zijn er inmiddels meer dan 3.500, waarvan meer dan de helft CNC gestuurd is.

Het leveringsprogramma bestaat uit een breed pakket draai-, frees- en slijpmachines van gerenommeerde producenten uit Europa en Azië. Al met al vertegenwoordigen wij zo’n 20 vooraanstaande fabrikanten, waarvan de meesten al meer dan 35 jaar.

Door de snelle technische ontwikkelingen op machinegebied en de vraag naar andere producten en toepassingsmogelijkheden komt er nog wel eens een fabrikant bij in ons leveringsprogramma.