• Robotics
  • Verspanende techniek
  • Machinegereedschappen
FPT-VIMAG lid

Bokhoven BTM B.V.

Company Header Circles

Machinegereedschappen

Bokhoven BTM levert een uitgebreid programma verspanende gereedschappen, opspanmiddelen, meetgereedschappen en automatisering voor de metaal- en kunststofindustrie. Met deskundig advies, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, bieden wij klantspecifieke oplossingen die uw productiviteit helpen verhogen .

 

Onze missie is om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten als leverancier van gereedschappen en tooling. Met deskundig advies, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, bieden wij klantspecifieke oplossingen die de productiviteit helpen verhogen .

Of het nu gaat om een specifieke verspanings-, span-, automatiserings- of meetoplossing of om totaal-leverancierschap, onze ruime expertise en ervaring maakt Bokhoven BTM uw ideale partner.

Met ons uitgebreid leveringsprogramma bieden wij u een uitgebreid pakket gereedschappen dat aan al uw behoeftes als moderne verspaner voldoet. Wij hebben onder andere de volgende agentschappen en vertegenwoordigingen:

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw specials en niet standaard oplossingen op het gebied van verspanen, spannen en meten.