• Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
  • 3D-Printing/Additive manufacturing
  • Ondersteunende technieken en overige

Boplan Nederland B.V.

Company Header Circles

Boplan Nederland B.V.

De topfabrikant in veiligheidsproducten

EEN VEILIGHEIDSOPLOSSING VOOR ELKE SPECIFIEKE TOEPASSINGBOPLAN® ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame en uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor de meest veeleisende omgevingen. Alle veiligheidsproducten hebben slechts één doel voor ogen: de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infrastructuur. Voor de productie van onze veiligheidsproducten gebruiken we uitsluitend hoogwaardige en zeer hoog performante kunststof, waarvan de eigenschappen deze van de traditionele grondstoffen ver overtreffen.

VEILIGHEIDSSYSTEMEN WERELDWIJD INGEZET

De modulaire veiligheidssystemen van BOPLAN® zijn de meest innovatieve op de markt en beveiligen wereldwijd talrijke bedrijfshallen, magazijnen, productiehallen, luchthavens tot en met boorplatformen en (petro)chemische sites. Voor elke specifieke toepassing hebben we een veiligheidsoplossing in huis.

OP EN TOP EEN BELGISCH PRODUCT

Door onze passie voor kwaliteit en zin voor innovatie zijn we geëvolueerd tot één van de meest leidinggevende bedrijven in de veiligheidssector. Alle BOPLAN® veiligheidsproducten en -systemen worden in België vervaardigd en vooraf aan de strengste normen onderworpen.

https://vimeo.com/190838487

Een fysieke scheiding van verkeer, voetgangers & machines is uw laatste toevluchtsoord. Want wie even niet alert is loopt er onvermijdelijk tegen aan. Flexibele aanrijbeveiliging garandeert de productiviteit en uw gemoedsrust.

Xavier Ramon
Founder & CEO Boplan Group