FPT-VIMAG lid

BP Europa SE - BP Nederland

Company Header Circles

Castrol Industrial – your advantage in a competitive world

Castrol Industrial is één van de grootste leveranciers van industriële smeermiddelen en vloeistoffen en biedt u een totaalpakket van producten en diensten gebaseerd op:

 

 • ruime ervaring in toepassingen

 • “best-in-class” producten

 • betrouwbare ondersteunende dienstverlening

 • wereldwijde beschikbaarheid

Wij bezorgen u een concurrerende voorsprong

Castrol Industrial helpt u bij het aangaan van de uitdagingen die u in onze hedendaagse prestatiegerichte samenleving tegenkomt. Castrol brengt, door een ruime ervaring, producten, dienstverlening en vernieuwende ondersteuning van wereldklasse samen.

Of u nu uw productiviteit wilt verhogen, streeft naar kostenbesparingen of kwaliteitsverbetering, het Castrol team kan u daarbij helpen. Bijvoorbeeld bij de keuze van de juiste producten en diensten die het beste aansluiten bij de speciale eisen van uw productieproces en -activiteiten.

Volledige kennis van en in uw branche

Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen kunt u te allen tijden vertrouwen op Castrol als het gaat om het krijgen van de juiste adviezen.

Dit kunnen wij u bieden op basis van:

 • ruime ervaring

 • de best inzetbare producten

 • ervaren medewerkers

 • training en advisering op het gebied van mogelijkheden, behandeling en gebruik van vloeistoffe

Castrol biedt u zekerheid, gebruiksvriendelijkheid en deskundig advies op het gebied van op elkaar afgestemde producten, gezondheid, veiligheid en het milieu.

Producten ter ondersteuning van uw voorsprong

Wij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Dit draagt bij tot een regelmatige introductie van innovatieve hoogwaardige producten. Door ons pionierswerk in de ontwikkeling van bio-stabiele snijvloeistoffen met een lange levensduur en van op elkaar aansluitende hoogwaardige leibaansmeermiddelen, zijn wij momenteel marktleider op het gebied van ultramoderne snij- en slijpvloeistoffen.

In onze laboratoria ontwikkelen en testen wij nieuwe producten met behulp van de nieuwste grondstoffen, technologieën en productieprocessen. Elke vestiging werkt samen met toonaangevende machinefabrikanten en onderzoeksinstituten.

Het gespecialiseerde machinetestcentrum en de nauwe samenwerking met fabrikanten van machinegereedschappen stellen ons in staat ute garanderen dat de producten goed op elkaar aansluiten en zorgen voor een hoog rendement in uw specifieke productieomgeving.

Ondersteunende diensten die garant staan voor verhoogde productieprestaties

Castrol biedt u een uitgebreid pakket van ondersteunende diensten ter verbetering van productieprestaties en verlaging van proceskosten.

Deze diensten omvatten:

 • controle van de vloeistofconditie

 • filtratie

 • voorraadbeheer

 • vloeistofbeheer en -afvoer

 • beheren van de productieprestaties

 • advisering en training op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu

 • ondersteunende gereedschappen voor optimale toepassing van de vloeistoffen

Onze moderne laboratoria verzorgen volledige vloeistofanalyses om de efficiëntie van uw productieproces te ondersteunen – hiermee kunnen storingen en voortijdige vervangingen van producten aanzienlijk verminderd worden.

Het voordeel van een wereldwijd kennis netwerk dat op lokaal niveau wordt aangewend

Castrol staat voor een netwerk van verkoop-, techniek- onderzoek- en productiecapaciteiten in meer dan 50 landen.Of uw behoeften nu wereldwijd gericht zijn, nationaal oflokaal op één vestiging, wij bieden u de best mogelijke combinatie van producten en diensten voor een optimaal resultaat. Onze producten en diensten van wereldklasse, ondersteund door ruime kennis met betrekking tot invloeden op uw productieprocessen, geven de zekerheid van maximale productieprestaties met lagere proceskosten als resultaat.

In een concurrerende wereld maakt Castrol Industrial zijn belofte waar!